Usluge

BBEstetsko rekonstruktivna stomatologija

Trend rekonstruktivne stomatologije naše poliklinike čine biokompatibilnost, funkcionalna dugotrajnost i vrhunska estetika materijala koje primjenjujemo. (3M, GC, DENSPLY)

BBZubno liječenje

Samo kvalitetan i potpun ispun korjenskog kanala je garancija uspješnog izlječenja zuba. Mašinska obrada kanala korijena, adekvatni preparati tokom tretmana (SEPTODONT) i kontrola stanja digitalnom radiografijom nam omogućavaju apsolutnu uspješnost liječenja.

BBProtetika

Naša poliklinika je u mogućnosti da Vam pruži optimalnu protetsku rekonstrukciju Vašeg slučaja u estetskom i funkcionalnom smislu. To podrazumjeva izradu svih vrsta mobilnih protetskih nadoknada ( IVOCLAR ) kao i fiksnih metalo-keramičkih (VITA , NORITAKE) i čisto keramičkih krunica i mostova i kombinacije fiksnih i mobilnih protetskih nadoknada.

BBLiječenje oboljenja desni - Parodontologija

Stil života i način ishrane danas dovode do znatnog porasta oboljenja desni što može dovesti do destrukcije vilične kosti i gubitka zuba. U zavisnosti od stepena oboljenja omogućavamo konzervativno liječenje kao uklanjanje mekih naslaga,ultrazvučno čišćenje zubnog kamenca, peskiranje i poliranje zuba a u težim slučajevima hirurški tretman desni i ugradnju vještačke kosti. (BIO-OSS , BIO-GIDE)

BBOralna hirurgija

U poliklinici izvodimo sve oralno hirurške intervencije kao što su operativni tremani zubnih granuloma , viličnih cista, hirurško vađenje zuba, predprotetski hirurški tretmani mekih tkiva kao i hirurški tretmani sinusa. Adekvatnim postoperativnim tretmanom obezbjeđen je brz i bezbolan oporavak pacijenta.

BBImplantologija

Ugradnjom implantata (STRAUMANN , BIOHORIZONS) u viličnu kost na mjestima izgubljenih zuba omogućavamo fiksnu protetsku rehabilitaciju. Primjenom savremenih naučno tehničkih dostignuća prilikom planiranja i ugradnje postižemo visok stepen uspješnosti implantacija kao i vrhunsku estetiku i funkcionalnost krunica i mostova na implantatima.

BBOrtopedija vilica

Pažljivim planiranjem terapije, izradom mobilnih i fiksnih aparata (DENTAURUM) i kontrolama pacijenata kroz određeni vremenski period omogućavamo korekcije položaja zuba i međuviličnih nepravilnosti kod pacijenata u diječijem uzrastu i u starijem životnom dobu.

BBDječija i preventivna stomatologija

Posebnu pažnju posvećujemo radu sa djecom što podrazumjeva oslobađanje od straha i apsolutno bezbolne intervencije kao i motivacija djece za pravilnu higijenu usta i zuba.

Kako se brinuti o zubima

Chart

  • 01 Redovno perite zube
  • 02 Čistite zube zubnim koncem
  • 03 Čistite jezik
  • 04 Koristite vodu za ispiranje
  • 05 Pažljivo birajte hranu