Tjenester

BBEstetisk-rekonstruktiv stomatologi

Den rekonstruktive stomatologi ved vår poliklinikk kjennetegnes ved biokompatibilitet, funksjonell varighet og fremragende estetikk av anvendte materialer. (3M, GC, DENSPLY)

BBTannbehandling

Tennene kan bli helbredet kun ved en kvalitetsmessig og komplett utfylling av rotkanalen. Behandlingen er alltid vellykket gjennom maskinbearbeiding av rotkanalen, bruk av passende preparater i løpet av behandlingen samt kontroll med digital radiografi. (SEPTODONT)

BBProtetikk

Vår poliklinikk kan i ditt tilfelle tilby optimal protetisk rekonstruksjon når det gjelder utseende og funksjonalitet. Dette innebærer utferdigelse av alle typer mobile protetiske erstatninger samt faste metallkeramiske og rene keramiske kroner og broer og en kombinasjon av faste og mobile protetiske erstatninger. ( IVOCLAR ) (VITA , NORITAKE)

BBBehandling av tannkjøttsykdommer

Leve- og ernæringssett fører i dag til en betydelig økning av tannkjøttsykdommer som kan føre til ødeleggelse av kjevebeinet og tap av tenner. Avhengig av sykdomsgrad tilbyr vi konserverende behandling så som fjerning av myke belegg, ultrasonisk rensing av tannstein, pussing og polering av tenner, mens vi i alvorlige tilfeller tilbyr kirurgisk behandling av tannkjøttet og innbygging av kunstige bein. (BIO-OSS , BIO-GIDE)

BBOral kirurgi

Vi utfører alle kirurgiske inngrep ved vår poliklinikk så som operativ behandling av tanngranulommer, kjevecyster, kirurgisk fjerning av tenner, preprotetisk kirurgisk behandling av myke vev samt kirurgisk behandling av bihuler.  Den postoperative behandlingen sørger for at pasienten leges raskt og smertefritt.

BBImplantologi

Vi tilbyr fast protetisk rehabilitering gjennom innbygging av implantater i kjevebeinet der tennene er tapt. Ved å anvende moderne vitenskapelige og tekniske landevinninger i planleggings- og innbygningstadiet oppnår vi en høy grad av suksess av implantasjoner samt det aller ypperste når det gjelder utseende og funksjonalitet av kroner og broer i implantater. (STRAUMANN , BIOHORIZONS)

BBJaw orthopedics

Ved å planlegge terapien nøye, utferdige mobile og faste apparater og pasientkontroll gjennom et vist tidsrom kan vi rette tannstillingen og uregelmessigheter mellom kjevene hos barn samt hos voksne. (DENTAURUM)

BBBarne- og forebyggende stomatologi

Vi innvier spesiell oppmerksomhet i vårt arbeid med barn for å frigjøre dem fra frykt og gjøre inngrepet helt smerteløst samt motivere barn for å opprettholde riktig munn- og tannhygiene.

Hvordan ta vare på tennene dine

Chart

  • 01 Børst tennene regelmessig
  • 02 Floss tennene
  • 03 Bruk en tunge skraper
  • 04 Bruk munnvann
  • 05 Velg matvarer med omhu